Ons goede doel

Ons goede doel

Vanaf de allereerste DrechtStadLoop heeft de organisatie aandacht gehad voor het sociale aspect. Elk jaar kiezen we in overleg met de Vriendenfonds van het Albert Schweitzer ziekenhuis een nieuw goed doel.

Geef aan ASz

De opbrengt van het goede doel van de 16e DrechtStadLoop gaat naar hulpmiddelen voor afdeling Dialyse / Nierfalen van het Albert Schweitzer ziekenhuis.

verdere informatie volgt later…
Als loper kun je bijdragen om een beter perspectief te bieden door bij jouw inschrijving een donatie te doen. Dat kan op vijf manieren:
1. Doneer tijdens het inschrijven.
2. Je kunt met een team van vier tot zes personen meedoen aan de 5 en 10 km bedrijvenlopen.
3. Doneer een bedrag aan Geef.nl.
4. Meld je aan als teamlid bij Geef.nl. Hier maak je een eigen actie aan, schrijf eenmalig een motiverende tekst. Deel jouw actie met familieleden, buren, kennissen en collega’s en haal zo geld op voor ons goede doel. Mocht je het hoogste bedrag van ons goede doel binnenhalen, dan word je door Runnersworld Dordrecht beloond met een paar loopschoenen naar keuze.
5. Medaillegraveren.com graveert jouw naam, tijd en/of afstand in de DrechtStadLoop medaille van Bouman Sportprijzen. De kosten zijn €5,- (pinnen/contant), waarvan medaillegraveren.com per gegraveerde medaille €0,50 schenkt aan het goede doel van de DrechtStadLoop.