Albert Schweitzer

5 en 10 km bedrijvenlopen

Deze lopen zijn mede mogelijk gemaakt door Vriendenfonds Albert Schweitzer Ziekenhuis.

De 5 en 10 km Albert Schweitzer bedrijvenlopen worden georganiseerd in samenwerking met het Vriendenfonds Albert Schweitzer ziekenhuis. We hebben samen met hen een project binnen het Albert Schweitzer ziekenhuis uitgekozen als ons goede doel. Het grootste deel van de inschrijfgelden van de bedrijvenloop gaat naar dit goede doel.

De bedrijvenloop is een loop voor teams van bedrijven en organisaties. Elk deelnemend team bestaat uit vier tot zes personen. De uitslag wordt bepaald op basis van de vier snelste tijden van elk team. Als van een team minder dan vier deelnemers finishen, dan telt de langzaamste tijd twee (of meer) keer mee.

We bieden graag de gelegenheid om jouw team te presenteren op onze social media, door middel van het bedrijfslogo, een teamfoto en een aanvullende tekst. Uiteraard is dit geheel vrijblijvend. Als je dit wilt, stuur dan de informatie naar website@drechtstadloop.nl.

Het winnende team van zowel de 5 km als de 10 km ontvangt de Albert Schweitzer bedrijvenloop Wisselbokaal.

Parcours

Het parcours in de stad is grotendeels verkeersvrij. Bij calamiteiten kunnen de hulpdiensten gebruik maken van het parcours!

Het parcours van de 5 km bedrijvenloop is gelijk aan dat van de individuele 5 km Fortius prestatieloop.

Let op: De 3 en 5 km prestatielopen en de 5 km bedrijvenloop gaan gelijktijdig van start. Bij 1,5 km is het keerpunt van de 3 km prestatieloop.

Het parcours van de 10 km bedrijvenloop is gelijk aan dat van de individuele 10 km Zoomer Makelaardij prestatieloop, en de lopen gaan gelijktijdig van start.

“If you own something you cannot give away, then you don’t own it, it owns you.”

Albert Schweitzer

Bijzonderheden

  • De minimum leeftijd geldend op de wedstrijddatum is 13 jaar.
  • Deelnemers aan de bedrijvenloop doen ook mee in het individuele 5 en 10 km-klassement.
  • Er zijn twee afstanden: 5 km en 10 km, onder het voorbehoud dat er tenminste 5 deelnemende teams zijn. De organisatie kan bij geringe inschrijving deze twee lopen samenvoegen tot één afstand.
  • Op deelname aan de DrechtStadLoop zijn onze Algemene Voorwaarden en Wedstrijdreglement van toepassing.