Dental Clinics

5 km prestatieloop

Aangepast 16 juni 2024

Deze loop is mede mogelijk gemaakt door Dental Clinics Dordrecht Singel.

De 5 km prestatieloop heeft de start op het drukke Statenplein. Je passeert het Dordrechts Museum, de molen Kyck over den Dyck, en het Energiehuis. Daarna loop je langs het Wantijpark en villa Augustus, waarna je nog even op je tanden moet bijten voor de terugweg. Altijd trots en met stralende lach over de finish!

Voor de winnaars is er een Dental Clinics goodiebag.

ParcourS

De route van de 5 km wijkt af van editie 2023.

Het parcours in de stad is grotendeels verkeersvrij. Dit wordt verzorgd door de politie, handhaving en verkeersregelaars. Het parcours is deels gemarkeerd met dranghekken, pylonen en afzetlint. Bij calamiteiten kunnen de hulpdiensten gebruik maken van het parcours. 

Gezamenlijke start 5 & 10 km

De 5 en 10 km-lopen gaan gezamenlijk van start. De parcoursen splitsen zich op de kruising Noordendijk/Baden-Powelllaan: De 5 km-lopers slaan links af de Baden-Powelllaan in. De 10 km-lopers gaan rechtdoor over de Noordendijk. 

Let op!

Snelle 5 km-atleten kunnen op de terugweg op de Noordendijk langzame 10 km-starters tegemoet lopen. Op de terugweg over de Noordendijk, komen de parcoursen van de 5 en 10 km weer samen.
Eindtijd 17:00 u.

Geef ruimte aan snelle lopers en blijf rechts lopen

Het parcours van de 5 km bedrijvenloop is gelijk aan dat van de individuele 5 km Dental Clinics prestatieloop en het parcours van de 10 km bedrijvenloop is gelijk aan dat van de individuele 10 km Zoomer Makelaardij prestatieloop.

gewoon gaaf

Dental Clinics

Bijzonderheden